dimecres, 11 de desembre del 2013

Petit catàleg de jocs Homoludicus

Desde Homoludicus Sabadell ens permetem l'atreviment de suggerir-vos una bona llista de jocs on segur en trobareu un que us agradi a vosaltres o per regalar!





Europa Central, any 1670 d.C. La plaga que ha assolat aquestes terres des de 1348 ja ha remès i els pobles de la regió tornen a prosperar. És el moment de llaurar, sembrar i recol · lectar els camps de cultiu, ampliar i reformar les llars i menjar carn per oblidar els temps de fam passats.

A "Agricola" tot el que tenen els jugadors en començar la partida és una cabana amb dues habitacions en què viuen els dos membres de la família.

Els diferents espais en els taulers oferiran als jugadors diverses possibilitats per millorar la seva vivenda, conrear els seus camps, criar més bestiar i, en definitiva, arribar a viure millor.

Hauràs de planificar quin és el millor moment per ampliar la família, si ho fas massa aviat potser no els puguis alimentar a tots. No obstant això, augmentar la família és important perquè et permetrà realitzar més accions.
Al final resultarà guanyador qui tingui la millor granja.

1 - 5 jugadors +12 anys  30 minuts per jugador






"El que aquesta ciutat necessita és una botiga de mascotes."

Ningú recorda qui ho va dir, però tots els dimoniets van reconèixer la genialitat de la idea . "Una botiga de mascotes per als Senyors de la Masmorra! Quina gran idea! I ningú més ha pensat en això, sense competència ens farem rics!"

Felicitats ! Acabes d'obrir la primera botiga de mascotes de la ciutat . Just al costat de l'altra primera botiga de mascotes de la ciutat. I creuant el carrer n'hi ha dues més ...


Compra monstres nounats! Alimenta'ls i mira com creixen! Neteja les seves gàbies!
Sí, portar una botiga de mascotes pot ser divertit per a un dimoniet, però també és un repte mental. Què faràs per guanyar la següent exhibició? Quina mascota s'adapta millor a les necessitats dels teus clients? Com de robusta ha de ser la seva gàbia? I si t'equivoques, quants llits hauràs de reservar a l'hospital per als dimoniets ferits?

Guanyar o perdre és el de menys quan estàs davant la gran inauguració de "Dungeon Petz"

2 - 4 jugadors +12 anys  90 minuts





Com a membres d'un equip especialitzat en la contenció de malalties, haureu de controlar l'expansió de quatre plagues mortals mentre intenteu descobrir les seves respectives cures.


Per aconseguir-ho, els teus companys i tu haureu de viatjar al llarg i ample del globus, tractant als infectats i buscant els recursos necessaris per sintetitzar cadascuna de les cures. Si voleu triomfar en aquesta missió, haureu de treballar units. Pandèmia és un joc cooperatiu, el que significa que tots els jugadors guanyaran o perdran com a equip.

El temps avança sense descans mentre les epidèmies se succeeixen i nous brots amenacen amb estendre la malaltia. Podreu trobar les quatre cures a temps? El destí de la humanitat és a les vostres mans!

2 - 4 jugadors +14 anys  45 minuts




¡Trepidant! Perquè tots els jugadors intenten encaixar les peces en la seva plantilla simultàniament.

¡Addictiu! Perquè quan comencis ja no podràs parar i esperaràs impacient cada nova ronda.

¡Enginyós! Perquè les regles de Ubongo s'expliquen en un obrir i tancar d'ulls.


2 - 4 jugadors +8 anys  30 minuts




Fer la mudança sempre ve de gust ... almenys per un transportista. Encara que només si té la càrrega adequada, és clar.
En aquest joc cal una tirada de daus perquè cada jugador sàpiga la càrrega que ha de portar. Malauradament, de vegades no hi ha prou paquets i altres vegades són massa voluminosos ...
Després, i de forma simultània, es descobreixen les cartes de camions, que tenen diferents capacitats de càrrega. N'hi ha que només tenen un nivell, mentre que altres permeten apilar uns paquets sobre dels altres. Es tracta d'agafar ràpidament el camió més adequat i després, tranquil·lament, intentar posar-ho tot al seu lloc, ja que els paquets que quedin fora ens suposaran punts negatius. I per si fos poc, si no aprofitem al màxim la capacitat del camió, també se'ns penalitzarà. Qui serà el transportista més hàbil? Un joc trepidant amb un curiós tema per passar-s'ho d'allò més bé.

3 - 6 jugadors +8 anys  20 minuts





Explica una antiga llegenda que un gran tresor pirata està enterrat en l'illa de Martinique. Els pirates van atacar nombrosos vaixells mercants, confiscar la seva càrrega i finalment els van enfonsar. Diuen que van traslladar les joies, objectes valuosos i monedes d'or a l'illa per enterrar-ho tot allà. Molts han intentat trobar el Tresor Perdut però ningú ho ha aconseguit encara.

Ets el capità d'un vaixell pirata que es dirigeix ​​a Martinique. Després d'ancorar el vaixell al matí, et dirigeixes en un bot de rems cap a l'illa amb quatre dels teus més lleials pirates per trobar el Tresor Perdut. Descobriràs la llegenda i afegiràs el teu nom a la il·lustre llista de grans pirates i conqueridors dels set mars?

2 jugadors +10 anys  30 minuts





Tens el necessari per liderar la teva civilització a través de les eres?

Through the Ages és un emocionant joc d'estratègia i gestió de recursos. Els jugadors desenvolupen les seves civilitzacions des de l'Antiguitat, a través de l'Edat Mitjana, fins als Temps Moderns. Com serà la teva civilització? Guerrera? Avançada tecnològicament? Religiosa? Versada en les Arts? Escull un líder com Hamurabi, Napoleó o Gandhi. Construeix les Piràmides, la Gran Muralla o la torre Eiffel. La teva civilització prendrà la forma que tu decideixis i cada partida serà diferent.

Through the Ages està considerat el millor joc de civilització existent. Té tres nivells de joc diferents per facilitar l'aprenentatge de les seves mecàniques. La versió bàsica conté els elements essencials, en la versió mitjana lluitaràs contra la corrupció i en la versió completa podràs guiar la teva civilització des del descobriment del foc fins al vol espacial.

2 - 4 jugadors +14 anys  +2 hores





Le Havre és una ciutat en la qual es troba el segon major port de França després del de Marsella. La ciutat és coneguda no només per les seves dimensions sinó també per la seva curiosa etimologia. De fet, "havre" és una paraula d'origen holandès que significa "port" i que es va incorporar a la llengua francesa al segle XII. En l'actualitat el seu ús es considera arcaic i en comptes d'això, "havre", es prefereix el mot "port".

Construeix edificis i aconsegueix mercaderies. Transforma el ferro en acer, el carbó en coc i construeix vaixells. El jugador amb més fortuna al final de la partida serà el guanyador.


1 - 5 jugadors +13 anys  90 minuts (versió complerta) / 60 minuts (versió curta)





Encarna el paper d'un nàufrag que ha arribat a una illa deserta enmig de l'oceà. Si desitges tornar a la civilització, primer te les hauràs d'enginyar per sobreviure enmig d'aquest paratge inhòspit. Buscar aliment, construir un refugi o encendre una foguera no són tasques fàcils quan cal fer-les en plena natura. Les forces fallen i l'aliment escasseja. Les tempestes apaguen el foc i amb el temps la duresa de l'entorn comença a passar factura. Els jugadors han d'estar preparats per a tot, fins i tot per treballar en equip ...

Els jugadors hauran d'assegurar la supervivència construint un campament i endinsar-se en l'illa fins a arribar al promontori que hi ha al seu interior, des del qual es pot veure l'horitzó i albirar els vaixells que passen pels voltants. Només llavors tindran l'oportunitat de fer-los senyals i ser rescatats.

1 - 4 jugadors +12 anys  120 minuts




Guanyador del Joc de l'any el 2010.


Sabies que la girafa pot arribar a mesurar més de 5 metres d'alçada i que el yacaré negre pesa uns 60 quilos? I sabries dir quant mesura la cua d'un ós polar o on viu el botó d'or?


A FAUNA els jugadors hauran de veure aquestes i moltes més preguntes. Encara que, de fet, ningú pot saber-ho tot sobre 360 animals que van per terra, mar o aire. Així que també es concedeixen punts si les respostes són prou aproximades. Però compte: si arrisques massa, potser al final et quedis sense fitxes!

Inclou un llibre de 72 pàgines amb curiositats dels animals.

2 - 6 jugadors +10 anys  30 - 45 minuts




Uneix-te al grup de valents aventurers! Explora una masmorra plena de monstres, trampes i tresors! A Dungeon Raiders, cada jugador pren el paper d'un aventurer diferent. Haureu de treballar junts per sobreviure a la masmorra, però només un de vosaltres aconseguirà sortir amb la major quantitat de tresor possible i guanyar el joc.

La masmorra és diferent cada vegada que jugues, oferint noves sorpreses a mesura que avances per ella.



3 - 5 jugadors +8 anys  20 minuts




Jugar, jugar i jugar ... ¡Aquests animals mai tenen prou!

Avui els toca jugar a l'amagatall anglès, però han decidit canviar algunes regles sense dir-ho al porquet Bonaparte: vas a veure quina sorpresa!

No vols jugar amb ells?






2 - 8 jugadors +8 anys  15 minuts




Seràs capaç de trobar la imatge que coincideixi amb la pista abans que els altres jugadors?

Jinx combina la velocitat i la imaginació en un joc sorprenent, ràpid i divertit.









3 - 6 jugadors +8 anys  15 minuts





A la cort del rei regna el descontentament i entre el seguici hi ha una gran indignació. S'estan teixint les primeres traïcions: el mariscal desapareix amb el tresorer i la cambrera murmura secretament amb el mag.
Si el rei descobreix les intrigues les castigarà severament. En canvi, aquells subjectes lleials es veuran recompensats i s'asseguraran l'estima del rei.







3 - 5 jugadors +10 anys  45 minuts




¡Salpar cap a una apassionant aventura i sentir-se un autèntic corsari!
El transport marítim entre el Vell Continent i les colònies del Nou Món va conèixer el seu apogeu durant els segles XVI i XVII.
En aquesta època es van descobrir territoris plens de riqueses als que cap de les potències marítimes estava disposada a renunciar.
Com a corsari, has rebut la missió de defensar els teus galions carregats de tresors i capturar les naus enemigues.
El jugador que hagi acumulat el major botí al final de la partida serà el guanyador.




2 - 6 (8) jugadors +10 anys  20 minuts





SET ® és un joc altament addictiu de percepció visual.


Un repte fascinant per a qualsevol grup de joc.

Per obtenir un SET un jugador ha de trobar 3 cartes en què cadascuna de les 4 característiques sigui igual o diferent en totes elles. Les característiques són: símbol (ovals, ones o rombes), color (vermell, verd o lila), nombre de símbols (un, dos o tres) i fons (sòlid, ratllat o sense fons).

L'edat no és un avantatge en aquest joc i SET és molt divertit per a tota la família ja que no requereix cap coneixement previ.

2 - 20 jugadors +6 anys  10 minuts



L'any 64 a.C. un gran foc als barris baixos de Roma es va estendre ràpidament i va destruir la major part de la ciutat, incloent el palau imperial. Després de sentir les notícies del foc, l'Emperador Nero Caesar va tornar a Roma des les seves possessions a Antium i va oferir refugi a la població desplaçada.

Reportant directament a Nero, ets responsable de reconstruir els edificis devorats pel foc i tornar la Glòria a Roma.





2 - 5 jugadors +12 anys  60 minuts




Pren control d'un MegaMonstre i destrueix tot el que trobis al teu pas!

Llança els daus per aconseguir la millor combinació amb la qual curar-te, atacar, comprar cartes especials o guanyar Punts de Victòria. Tu decideixes quina tàctica utilitzar per aconseguir ser King of Tokyo: acumular 20 Punts de Victòria o ser l'últim Monstre viu.
Ambdues opcions et convertiran en el Monstre guanyador.

2 - 6 jugadors +8 anys  30 minuts



Tot just les veus, ja s'han escapat.
Tant si és una mosca petita com si és un borinot, quan el matamosques entra en acció, les mosques cauen.
Es tracta d'un divertidíssim joc d'acció i velocitat, on el jugador més ràpid aconseguirà més nombre de mosques i guanyarà.




2 - 8 jugadors +6 anys  15 minuts




La Resistència és un joc d'identitats secretes, deducció i engany amb gran interacció.


Els jugadors són membres de la Resistència, una organització encoberta que lluita contra un govern maligne. Però en l'organització s'han infiltrat espies per frustrar els seus plans. Serà capaç la Resistència de descobrir a temps als malvats espies?

La Resistència inclou una expansió, "La Trama es Complica", que ofereix encara més possibilitats d'identificació i engany.

5 - 10 jugadors +10 anys  30 minuts



GOA


A finals del segle XV, els comerciants europeus es van aventurar a l'Oceà Índic amb un objectiu en ment: aconseguir les preuades espècies del Sud-est Asiàtic.

Es deia que riqueses fabuloses esperaven a aquells que obtinguessin aquests tresors. El Regne de Portugal no trigaria a conquerir la província de Goa, a la costa occidental de l'Índia, i aconseguir així un notable avantatge sobre els seus competidors en el comerç d'espècies.
Els jugadors instal·len la seva base d'operacions a Goa i des d'allà buscaran les millors opcions per augmentar la fama i la riquesa del seu negoci. Per a això necessitaran vaixells, plantes de producció i diners ... Això sense descuidar l'exploració del territori i la creació de noves colònies. Qui s'alçarà amb el negoci més pròsper al final de la partida?

2 - 4 jugadors +14 anys  90 minuts



Galaxy Trucker


En una galàxia molt, molt llunyana ... també necessiten clavegueram i "Construccions Mòbils" el construeix. Tots coneixen als seus pilots, homes i dones valents, sense por al perill i, si la paga és bona, volaran a través de l'infern.


Ara, pots ser un d'ells. Tindràs accés a peces prefabricades de naus espaials fetes amb canonades de claveguera.
Podràs construir una nau resistent als impactes de meteorits?
Amb prou armament per defensar dels pirates?
Prou gran com per portar molta tripulació i carregament?
I serà tan ràpida per arribar la primera?

Naturalment que pots. Sigues un Camioner Galàctic. Mai l'espai va ser tan divertit!

2 - 4 jugadors +10 anys  60 minuts